Get in touch

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag!

Wilt u een artikel retourneren of ruilen? Dan kunt u het retourformulier hier downloaden.

Klarna
Vragen over uw Klarna betaling of andere vragen gericht aan Klarna? Dan kunt u mailen naar: klant@klarna.nl of bellen naar: 020-80 82 852

Bovadi
Bij een vraag over uw order altijd het ordernummer vermelden! E-mail:  (Wij doen ons best om op werkdagen binnen 4 uur te reageren)

Retouradres

Email:

Telefoonnummer:

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden!
 • Ideal
 • Klarna(+0,99)
 • Paypal(+3,4%)
 • Bancontact
 • Visa/Mastercard/Maestr/American express
 • KBC/CBC
 • Belfius
 • Vooraf overmaken
 • ING home’pay
 • VVV/Yourgift/Webshopgiftcard cadeaukaart
 • Apple pay

Als u in onze webwinkel bent moet u de cookies accepteren voor een goede werking van de site. Lukt het dan nog steeds niet verwijder dan de oude cookies via ‘internet opties’, sluit daarna de browser en open een nieuwe.

Een bestelling plaasten is zeer gemakkelijk, eigenlijk wijst het zichzelf. Mocht u toch nog wat ondersteuning of uitleg nodig hebben kijkt u dan even op deze link: klik hier

Als u problemen ondervind met het bestellen schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dit kan door onderaan deze pagina het contactformulier in te vullen.

PostNL levert 90% binnen 1 werkdag, 99% binnen 2 werkdagen en 100% binnen 3 werkdagen.

​Wij verzenden niet op zaterdag en zondag, PostNL bezorgd niet op zondag. ​Vanaf 1 januari 2014 bezorgd PostNL geen brievenbuspost meer op maandag, pakketten nog wel.

Nee, u hoeft zich geen zorgen te maken, houd u er als eerste rekening mee dat PostNL alleen post komt ophalen op werkdagen en dat PostNL sinds 1 januari 2014 niet meer op maandag bezorgd.

In een aantal gevallen red PostNL het niet om aan hun belofte te voldoen en leveren ze dus niet binnen 1 werkdag, hier zijn wij helaas van afhankelijk.
In het geval van pakket post duurt het altijd maximaal 2 werkdagen, het pakket kunt u traceren met het automatisch toegestuurde tracenummer, heeft u uw pakket niet ontvangen na 2 werkdagen neem dan contact met ons op.

Ja, ons gehele assortiment leveren wij uit eigen voorraad hierdoor kunnen wij snel leveren.

Is een artikel niet voorradig? Dan is deze pas weer te bestellen zodra hij in voorraad is! Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.

Indien een artikel uitverkocht is verdwijnt automatisch de bestelknop, om een lange levertijd te voorkomen kunt u dan niet bestellen.
Tevens verschijnt bij een uitverkocht artikel het termijn wanneer wij weer nieuwe voorraad hebben.
Kunt u een artikel bestellen? Dan betekent dit dus dat wij deze uit eigen voorraad kunnen leveren!

Dit kan door een mail te sturen naar het email adres dat onderaan deze pagina staat vermeld.
Indien u een order bij ons heeft lopen meld dan altijd het ordernummer zodat wij met u mee kunnen kijken.
Wij doen ons best om te reageren binnen 4 uur.

Dit is natuurlijk geen enkel probleem, graag aangeven bij ‘opmerkingen’ in het bestelproces.
Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling zonder factuur en zonder pakbon geleverd wordt.
*via de mail krijgt u wel een factuur(geef dus bij een cadeau uw eigen email adres op)

 • Brievenbuspakje: 3,99,- euro + track&trace
 • Pakket: 5,99- euro + track&trace
 • Boven de 70,- euro rekenen wij geen verzendkosten.

Ja, dat is geen enkel probleem, wij vragen daar wel extra verzendkosten voor.
Pakket + track&trace: 6,99,- Vanaf 85,- euro betaalt u geen verzendkosten naar Belgie.
Bij stap 1 in het bestelproces kunt u Belgie selecteren naast het vakje ‘versturen binnen’6

Ja, dit is geen enkel probleem. De levertijd buiten de Benelux is langer dan 1 werkdag!
Houd u rekening met hogere verzendkosten, deze zijn per land verschillend

Indien u een artikel ontvangt met schade dient u binnen 48 uur na ontvangst ons via e-mail te berichten indien mogelijk met een foto, wij zijn hier dan van op de hoogte. U kunt de zending dan retourneren en binnen enkele werkdagen verzenden wij kosteloos een nieuw product. Indien wij binnen 48 uur geen reactie ontvangen word er automatisch vanuit gegaan dat deze schade is ontstaan bij en/of door consument.

Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice, het email adres staat onderaan deze pagina aangegeven. U ontvangt van ons een link waarmee u goedkoper en gemakkelijker kunt retourneren.
Voor het retourneren van een bestelling dient altijd een retourformulier volledig ingevuld bijgevoegd te worden, retouren zonder of een gedeeltelijk ingevuld retourformulier kunnen wij helaas niet in behandeling nemen, het retourformulier kunt u hier downloaden en printen.

Ja, bij grotere volumes kunt u bij ons korting krijgen. Voor meer info en de voorwaarden kunt u hier klikken

Wij zijn een webshop zonder fysieke winkel, ophalen en cash betalen is dus helaas niet mogelijk, 

Omdat wij tegen zeer lage prijzen verkopen met een minimaal marge zijn wij streng met het accepteren van garantie desonkdanks zullen wij altijd een redelijke en eerlijke keuze maken. Wij kunnen alleen garantie aanbieden indien het product geheel vrij is van gebruikerssporen, indien er zich gebruikersschade bevind kunnen wij helaas geen garantie aanbieden. Garantie geld alleen voor kwaliteits problemen.

Het wettelijke termijn voor het crediteren van retour zendingen ligt op 14 kalenderdagen na ontbinding van de overeenkomst. Normaal gesproken gebeurt dit bij ons in gemiddeld 1 a 7 kalenderdagen, als het druk is kan het langer dan 7 dagen duren.